Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ευχαριστήριο

 Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε μία χρονιά, με δύσκολη αρχή και τέλος, λόγω των καιρικών φαινομένων...

Παρόλες, όμως τις δυσκολίες, η άψογη συνεργασία τόσο με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όσο και με τους γονείς ξεχωριστά, βοήθησαν το έργο του σχολείου να γίνει ευκολότερο και ομορφότερο!

Τη χρονιά αυτή, ως συνοδοιπόροι και συνεργάτες αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, ενισχυθήκαμε συναισθηματικά και υλικά, συνδιοργανώσαμε δράσεις...

Φυσικά, δε θα πρέπει να παραλείψουμε την υποστήριξη από τη Διοίκηση της 110 Π.Μ., η οποία μας προσδίδει το αίσθημα της ασφάλειας σε πολλά επίπεδα...


Το τελευταίο μεγάλο έργο που ολοκληρώθηκε μέσα στη χρονιά...

Η διαμόρφωση μέρους του αύλειου χώρου με την προσθήκη στρώματος χαλικιού, καθώς ο χώρος είχε αλλοιωθεί από την πλημμύρα του Σεπτεμβρίου.
Το χαλίκι ήτανε προσφορά της Διοίκησης της 110 Π.Μ, υπό του κ. Ντόλα Δημοσθένη, τα υπόλοιπα υλικά προσφέρθηκαν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και η εργασία από γονείς, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντική εργασία για να ολοκληρωθεί το εγχείρημα.


Για αυτό λοιπόν....
το Προσωπικό και τα Παιδιά της σχολικής χρονιάς 2023-2024 σας ευχαριστούμε όλους θερμά, έναν - εναν ξεχωριστά, γιατί ο καθένας πρόσθεσε του λιθαράκι του υλικά, συναισθηματικά, εθελοντικά!



Γιατί όπως λέει και ο Αλέξανδρος Δουμάς: «Ένας για όλους, όλοι για έναν»...

το καλό του σχολείου = το καλό των παιδιών! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου