Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

 

European Day of Languages

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών


Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, γιορτάσαμε στο νηπιαγωγείο μας την Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών, ακούγοντας τραγουδάκια, μαθαίνοντας και δημιουργώντας! Μαζί με τον Kevin, το σκυλάκι μασκότ μας, ακούσαμε τραγουδάκια στα αγγλικά και σε άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες! Παρατηρήσαμε σημαίες άλλων χωρών, μαζί και της Ελλάδας, σχολιάζοντας στα Αγγλικά τα χρώματα από την καθεμία και μαθαίνοντας τους χαιρετισμούς σε άλλες γλώσσες (Γεια! Hello! Ciao! Hola! Salut!). Επίσης, ζωγραφίσαμε τις σημαίες κάποιων χωρών με τα χρώματα που αυτές περιέχουν.

Αυτή η υπέροχη ημέρα ολοκληρώθηκε με την δημιουργία των παιδιών, ένα βραχιολάκι με φιόγκο με τα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου! (blue, red & white- μπλε, κόκκινο & άσπρο). Μέσω της άψογης συνεργασίας μεταξύ των νηπιαγωγών και της εκπαιδευτικού Αγγλικής γλώσσας, διασκεδάσαμε και μάθαμε πάρα πολλά για αυτήν την γιορτή των ευρωπαϊκών γλωσσών!


Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτικό Αγγλικής γλώσσας, κα Υφούλη Δέσποινα για τις δραστηριότητες , τη συνεργασία και αυτήν την υπέροχη μέρα!!!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου