Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

 

European Day of Languages

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών


Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, γιορτάσαμε στο νηπιαγωγείο μας την Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών, ακούγοντας τραγουδάκια, μαθαίνοντας και δημιουργώντας! Μαζί με τον Kevin, το σκυλάκι μασκότ μας, ακούσαμε τραγουδάκια στα αγγλικά και σε άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες! Παρατηρήσαμε σημαίες άλλων χωρών, μαζί και της Ελλάδας, σχολιάζοντας στα Αγγλικά τα χρώματα από την καθεμία και μαθαίνοντας τους χαιρετισμούς σε άλλες γλώσσες (Γεια! Hello! Ciao! Hola! Salut!). Επίσης, ζωγραφίσαμε τις σημαίες κάποιων χωρών με τα χρώματα που αυτές περιέχουν.

Αυτή η υπέροχη ημέρα ολοκληρώθηκε με την δημιουργία των παιδιών, ένα βραχιολάκι με φιόγκο με τα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου! (blue, red & white- μπλε, κόκκινο & άσπρο). Μέσω της άψογης συνεργασίας μεταξύ των νηπιαγωγών και της εκπαιδευτικού Αγγλικής γλώσσας, διασκεδάσαμε και μάθαμε πάρα πολλά για αυτήν την γιορτή των ευρωπαϊκών γλωσσών!


Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτικό Αγγλικής γλώσσας, κα Υφούλη Δέσποινα για τις δραστηριότητες , τη συνεργασία και αυτήν την υπέροχη μέρα!!!













Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

 

Εγγραφές στο αναβαθμισμένο ολοήμερο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων για το Σχολικό Έτος 2022-23


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες και αγαπημένοι/ες  μας μαθητές/μαθήτριες,

 

 σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 35ο Νηπιαγωγείο έχει επιλεγεί για το νέο, αναβαθμισμένο ολοήμερο πρόγραμμα, όπου υπάρχει η δυνατότητα στους  μαθητές/τριες της σχολικής μονάδας  να εγγραφούν.

Σας επισυνάπτουμε 

1. Αίτηση συμμετοχής 

2. Ενημερωτική επιστολή

Οι γονείς και κηδεμόνες θα πρέπει να  το δηλώσουν με νέα δήλωση συμμετοχής σε αυτό μέχρι την Πέμπτη 15/9/2022.

Παρακαλούμε όπως δηλωθεί στο αντίστοιχο πεδίο της δήλωσης συμμετοχής , εάν προϋπάρχει ήδη δήλωση παρακολούθησης του ολοήμερου τμήματος στη σχολική μονάδα.

Το τηλέφωνο του σχολείου είναι : 2410515913

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΜΠΟΥΜΠΟΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ


 https://drive.google.com/file/d/1h1CCDfaBiVYNOHqApyV_tXPwuJ7l7rip/view?usp=sharing


https://drive.google.com/file/d/1Tt7F5tZWecV3IhfDoP1ZsW6viqoUx6FT/view?usp=sharing