Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 ΣΤΟ 35Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

στα πλαίσια της ενίσχυσης και υλοποίησης δράσεων που αφορούν στο  Εργαστήριο Δεξιοτήτων με τίτλο « Το δάσος , πηγή ζωής», πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα  12/6/23 το πρωί μουσική διαδραστική παράσταση  από την Θεατρική Ομάδα « δίχως ωμέγα» στον προαύλιο χώρο με τίτλο « «Η ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ».

Ευχαριστούμε πολύ τις κ.κ. Αγγελούση και Μάγκου για την καταπληκτική παράσταση και τα περιβαλλοντικά μηνύματα που ‘πέρασαν’ στα παιδιά μέσα από παιχνίδια και βιωματικές δράσεις.














Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

 «ΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΟΔΗΓΟ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ»

 

στα πλαίσια της παρουσίασης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του Σχεδίου Δράσης  της σχολικής μας μονάδας «ΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΟΔΗΓΟ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ» κατά το σχολικό έτος 2022-2023, πραγματοποιήθηκε αρχικά παρουσίαση του προγράμματος και των δράσεων που υλοποιήθηκαν, από την Προϊσταμένη της σχολικής μονάδας στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών και στη συνέχεια έκθεση με τα έργα των παιδιών στην αυλή του Νηπιαγωγείου μας.























 

‘ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ’

 ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

στα πλαίσια της ενίσχυσης και υλοποίησης δράσεων που αφορούν στο σχέδιο  της σχολικής μας μονάδας «Με τον Κ.Ο.Κ. οδηγό, με ασφάλεια κυκλοφορώ», πραγματοποιήθηκε Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Λαρισαίων από υπεύθυνη του προγράμματος του Δήμου στο χώρο της σχολικής μονάδας με σκοπό την εξάσκηση δεξιοτήτων και εκπαίδευσης στους βασικούς κανόνες του Κ.Ο. Κ. με τη χρήση ποδηλάτων  και άλλων βιωματικών παιχνιδιών .

 

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ευαγγέλου Ευαγγελία για τις τόσο εξαιρετικές και χρήσιμες δράσεις που πραγματοποίησε  με τα παιδιά της σχολικής μονάδας και την άψογη συνεργασία που είχαμε.










 

 


Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ  ΧΩΡΟ ΤΟΥ 35ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

 

στα πλαίσια της ενίσχυσης και υλοποίησης δράσεων που αφορούν στο  Εργαστήριο Δεξιοτήτων με τίτλο « Το δάσος ,  πηγή ζωής»,   με τη συνεργασία του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων έγινε φύτευση δέντρου στον προαύλιο  χώρο του 35ο Νηπιαγωγείου Λάρισας .

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για την προμήθεια του δέντρου και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών κ. Δεληγιάννη και κ. Κριμίτσα για την υλοποίηση αυτής της δράσης.