Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 35ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το 35° Νηπιαγωγείο Λάρισας  παρακολούθησε  παράσταση παράστασης Κουκλοθέατρου με τίτλο «Να ‘τανε το '21», την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 στο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών της 110 Π.Μ. στην αίθουσα «Ερατώ». Τα παιδιά άκουσαν την ιστορία του Ρήγα και τραγούδησαν όλα μαζί τον Θούριο, για το Κρυφό Σχολειό και για την έναρξη της Επανάστασης. Στο τέλος χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

 

Ευχαριστούμε θερμά το Κουκλοθέατρο Αναστασίας Ξηρομερίτου  για την καταπληκτική διδακτική παράσταση, που έγινε στα πλαίσια της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.








 

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 35ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

                12ος Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ -  

                         Διακριθέντα Έργα Α΄θμιας Εκπαίδευσης

 

Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές του Α΄ πρωινού- ολοήμερου τμήματος του 35ου Νηπιαγωγείου Λάρισας:

Μανδραλής Ιωάννης

Αθανασιάδης Άγγελος

που κέρδισαν το 3ο  Βραβείο στον 12ο  Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με τίτλο: «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ. Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…» και έχει ως χρηματικό έπαθλο 40 ευρώ για κάθε μαθητή.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στις 17:00 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Μανωλάκη 11Δ (Νεοκλασικό)

Το έργο που βραβεύτηκε είναι το παρακάτω :










Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023




Συμμετοχή του 35ου Νηπιαγωγείου Λάρισας στον 12ο  Σχολικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό

 

Το A΄ πρωινό-ολοήμερο τμήμα συμμετείχε σε δράση που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας -Ο.ΚΑ.ΝΑ με θέμα: «12ος Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός: «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ. Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…» με ομαδικά έργα.

Ο διαγωνισμός  διεξάγεται μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2023 και έχει ως στόχο να αναγνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες πώς η παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο επηρεάζει τη ζωή μας και να αποκτήσουν κριτικές ικανότητες και δεξιότητες συνεργασίας και επικοινωνίας