Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

 

Ενημέρωση για την πλατφόρμα edupass.gov.gr

 

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 και εφεξής, η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες θα δηλώνεται στη νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr (και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr), από την οποία νέα πλατφόρμα θα εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.


Πιο αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο:



 

Αναμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου μας με τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 35ου Νηπιαγωγείου Λάρισας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και σε κάθε μαμά και μπαμπά ξεχωριστά όλης της σχολικής μονάδας για τη συμβολή τους στην αναβάθμιση του αύλειου χώρου με το στρώσιμο χαλικιού και περίφραξης σε τμήμα του χώρου, για το βάψιμο του κιόσκι, παγκάκια και ρόδες, αποθήκη και εξωτερική σκάλα. Αυτή η παρέμβαση συνέβαλε στο να καταστεί πιο ελκυστικός, ασφαλής και λειτουργικός ο χώρος για τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ






ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 













Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  « ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®»


Τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και την πρακτική του δανεισμού. Πρόκειται για μικρές, κινητές, θεματικές βιβλιοθήκες που φτάνουν στη σχολική τάξη, όπου παραμένουν για έναν περίπου μήνα και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά όχι μόνο να διαβάσουν ή να ακούσουν τα βιβλία στο σχολείο, αλλά και να δανειστούν κάποια από αυτά στο σπίτι τους. Στην εποχή της κινούμενης εικόνας, που κρατά τα παιδιά μακριά από το διάβασμα, τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® ενθαρρύνουν τα παιδιά να ενδιαφερθούν για τα βιβλία. Να τα διαβάσουν, να απολαύσουν τις εικόνες τους, να αναζητήσουν τη συντροφιά τους, να αναγνωρίσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις που τους προκαλούν και να τις συζητήσουν. Πολλές καλές συνήθειες που θα αναπτύξουν γύρω από το διάβασμα θα τους συνοδεύσουν στην ενήλικη ζωή τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

 https://drive.google.com/file/d/1ojDnSK0lpmX8NmFu8apPtggh5r41M3PT/view?usp=sharing

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

https://docs.google.com/document/d/1FVOyuI1pswt_0Lcmw_wJQbgFs86InB9z/edit?usp=sharing&ouid=108600631444062853251&rtpof=true&sd=true